Serveis per a les empreses i els professionals
Visiti'ns sense compromís o truqui al 93 885 51 11

Avantatges i serveis

Disponibilitat immediata

icon_dispoDespatxos totalment acabats, moblats o sense moblar, amb totes les instal·lacions i amb disponibilitat immediata. Tot a punt des del primer moment.

Tot inclòs des de 300€/mes

icon_inclos

El teu despatx de lloguer amb tots els serveis bàsics des de 300 €/mensuals.
Inclou servei de recepció multilingüe, Internet per fibra òptica (100 MB), línia de telèfon amb trucades il.limitades, llum, calefacció, neteja i manteniment.

Internet amb fibra òptica

icon_internet

Per totes aquelles empreses i emprenedors que necessiten una bona connexió a Internet,   la fibra òptica proporciona velocitat, seguretat i capacitat en la transmissió de dades.

Flexibilitat de lloguer

icon_flex

Despatxos convencionals moblats o no, amb disponibilitat immediata. Es poden contractar a temps parcial (per hores, dies o setmanes) o de manera indefinida. Estan equipats amb tots els serveis bàsics, amb l’opció d’utilitzar qualsevol dels serveis del centre.

Sense inversió inicial

icon_inversioL’opció més econòmica i sense inversió o despesa inicial. A més, podem adequar l’equipament a les necessitats de l’usuari. Amb Despatxos Vilabella, no només evitaràs totes les despeses inicials que suposo un despatx tradicional, sinó que notaràs un gran estalvi mes a mes en tots els consums i serveis.

Espais polivalents

icon_poli

Espais per a activitats col·lectives: sales de reunions, formació, conferències… Espais confortables i amplis, equipats amb la més avançada tecnologia i adaptats a cada necessitat específica. Zones de serveis: menjador, màquines de vending, sala d’espera, zona de descans amb exposició de maquetes de vaixells… 

Serveis integrals

icon_serveis

El lloguer inclou servei de recepció multilingüe, electricitat, línia de telèfon amb trucades il.limitades, Internet per fibra òptica de 100 MB, calefacció, sala d’espera, manteniment i neteja.

Situació immillorable

icon_situacio

Situats a l’àrea comercial més activa de Vic. Places de pàrquing de lloguer.

Seguretat 24 hores

icon_dianaLes nostres instal·lacions compten amb totes les mesures de seguretat necessàries: alarma, sistema de control d’accés i videovigilància, portes d’obertura amb targeta electrònica…

 

Serveis inclosos

icon_recepcio
Recepció multilingüe
icon_internet_mini
Internet fibra òptica
icon_linia
Línia de telèfon
icon_alarma
Alarma
icon_cafe
Cafeteria
icon_manteniment
Manteniment
icon_fax
Fax
icon_lavabos
Serveis
icon_neteja
Neteja

 

Serveis addicionals

icon_parking
Places de
pàrquing
icon_catering
Servei de càtering (cafès i pastes)
icon_arxiu
Lloguer d’arxius
i trasters