Avantatges i serveis - despatxosvilabella.com
15553
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15553,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Avantatges i serveis

Serveis pensats per a les empreses i els professionals

Situació immillorable

Al centre de Vic, ben comunicada i en una àrea comercial activa. Places de pàrquing de lloguer.

Disponibilitat immediata

Espais totalment a punt per entrar a treballar, moblats o sense moblar, amb totes les instal·lacions i amb disponibilitat immediata. Tot a punt des del primer moment.

Sense inversió inicial

Lloga un espai moblat i posa’t a treballar sense haver de fer cap inversió inicial. O si ho prefereixes, t’ajudem a personalitzar el teu espai.

Tot inclòs des de 300€/mes

Lloguer d’espai + serveis bàsics inclosos: recepció multilingüe, fibra òptica (100 MB), línia de telèfon, llum, calefacció, neteja… les despeses compartides són sempre més baixes!

Lloga per hores/dies/setmanes

Oferim despatxos moblats que es poden llogar a temps parcial (per hores, dies o setmanes). Disposaràs dels mateixos serveis, però ajustat a les teves necessitats.

Espais polivalents de lloguer

Espais per a activitats col·lectives: sales de reunions, formació, conferències… Espais confortables i amplis, equipats amb la més avançada tecnologia i adaptats a cada necessitat específica. Zones de serveis: menjador, màquines de vending, sala d’espera, zona de descans…

Internet amb fibra òptica

PPer totes aquelles empreses i emprenedors que necessiten una connexió a Internet de banda ampla. La fibra òptica proporciona velocitat, seguretat i capacitat en la transmissió de dades.

Domiciliació social o fiscal

Pots domiciliar la teva empresa a Vilabella i gaudir dels nostres serveis, sense necesssitat d’ocupar cap espai. Disposar de domicili social o fiscal et permetrà rebre correspondència, trucades telefòniques, faxos, e-mails, encàrrecs, paqueteria… tria el nivell de servei que millor et vagi: BÀSIC o PLUS.

Seguretat 24 hores

Les nostres instal·lacions compten amb totes les mesures de seguretat necessàries: alarma, sistema de control d’accés i videovigilància, portes d’obertura amb targeta electrònica…